4 Mart 2015 Çarşamba

Queen Of The Night [Film tanıtım]



Sanırım bu ilk film tanıtım yazım olacak. Daha doğrusu ilk Kore filmi tanıtımım. O zaman başlayalım

Size dün izlediğim ve çok beğendiğim bir filmden bahsetmek istiyorum. Bilen bilir Kore dizilerini çok sevsem de Kore filmlerini birkaç tanesi haricinde pek başarılı bulmam. Şimdi tanıtacağım film de başarılı dediğim kategoriye üst sıralardan giriş yaptı diyebilirim.
Öncelikle çok sürükleyici ,kesinlikle izlerken sizi hiç sıkmıyor. Senaryo ve oyuncular da iyi olunca tatlı mı tatlı izlenilesi bir film olmuş.



Konusundan kısaca bahsedecek olursam. Başroldeki Young Soo tutumlu mu tutumlu (Cimri) bir adamdır ve karısının (Hee Joo) da öyle olması için dualar etmektedir. Sürekli görücü usulü randevulara çıksa da aradığı aşkı bulamamıştır. Ya da cimriliğiyle kızları kaçırtmış mı demeliyim :) Tabi bu böyle sürmez. Bir gün gittiği fast foodçuda çalışan kıza görür görmez aşık olur ve onun için üzülmeden para bile harcar. Sizin anlayacağınız öyle böyle değil çok hoşlanır :))
Ne yazık ki kız çok güzeldir (bence değil ama filmde öyle anlatılmış ..) ve etrafı hayranlarıyla çevrilidir. Mucize eseri bir gün Young Soo'yu farkeder ve bir şekilde evlenirler.



3 yıllık güzel bir evlilikleri var,tatlı çift birbirlerini çok seviyor derken Young Soo karısının geçmişiyle ilgili hiç bilmediği bir şeyler öğrenir. Ve merakına yenilip derinlemesine bir araştırmanın içine girer. Saftirik arkadaşının sözde yardımları sayesinde de işler iyice saçma bir hal alır.

İşte böyle. Sanırım ilk defa konusunu bu kadar ayrıntılı anlattım bir filmin. 'Evet bu ayrıntılı hali asdfghj' Silip daha gizemli hale sokmaya çalışmadan hemen yayımlasam iyi olacak. Güzel bir film izlemek isteyenlere şimdiden iyi seyirler arkadaşlar :)

NOT: Hiç ummadığım anlarda çıkan JYP ve Lee Hyori sahneleri harikaydı izleyenler bana hak verecektir eminim :)

Özge..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder