6 Şubat 2015 Cuma

Dream Knight - Bölüm 2

Ve geldik 2. bölüme. Benim o şans iksiri dediğim şeyi bu kız çok yanlış anlamış. Çığlığı bastı, çocuklara sataştı, sapık dedi,kovdu.. Böyle tepki verilir mi ya!?! Ben olsam çok değişik bir senaryo olabilirdi şuan ama tabi ki onu buraya yazmıycam burası seviyeli bir blog asdfghj


Söyle sen hiç böyle yakışıklı sapık gördün mü!! Bunlardan olsa olsa playboy olur kızım :)


Gizemli olma çabalarına devam gençler. Cidden ya siz nesiniz kimlerdensiniz??


Korkma Mark benim evim size her zaman açık gelin istediğiniz kadar kalın hatta ben sizi bağlıyım hapsediyim hiç gitmeyin nasıl fikir :) :)
.
.
.

Ve sonunda karşımıza Kpop Star'ın 1. si, 15&'in biricik çatlağı Jimin, psikopat fanlardan biri olarak çıkıyor. Ondan beklendiği gibi tam bir manyak :)


Çıldırmış fan girller tabi oppalarının "utanç verici kasık sakatlığı" olmasını sağlayan kızı hemen tanıyıp kovalarken caddeye çıkmışlar, motor ezicek kızı. Tabiki böyle bir şey olmadı çünkü süper yakışıklı süper kahramanları onu kurtarmak için oradaydı.



Bu motorcu Guk Joo değil mi? Tabi Jackson'da hemen bi asılmalar, bi yanaşmalar. O senin çok sevdiğin Guk Joo nunan değil kıllı,sakallı iğrenç bi adam çocuğum kendine gel nolur :)


Bir de ordan YoungJae "haydi anam oturmaya mı geldik" dercesine bağırdı, ortalık iyice saçma bir hal aldı, herkes Bounce ile dans etmeye başladı.. Bu insanlar çıldırmış olmalı :)



Ve birkaç dakika sonra bunda hiçbir anormallik yokmuş gibi normal(ne kadar normal olduğu tartışılır) yaşama geri dönüldü.
JB sen su katılmamış bir odunsun biliyosun dimi? Hem o nasıl yerden kaldırıştır adsfghaj

.
.
.

Motor kazasını atlattım derken Lee Jenny ye yakalanır bu sefer bela mıknatısı. Belayı çektiği gibi muhteşem dörtlüyü de çekiyor yanına tabiki. Of be JB ne laf soktun! Sunbae'ne karşı böyle bi rolde oynamak nasıldı? çok zorlanmadın inşallah ? asdfghj


Sonradan görüyoruz ki pamuk şekerimizin aşağılık olmada ilk sırayı kimseye kaptırmamasının sebepleri varmış. Yine de senin gibi tatlış bir kıza yakışmıyo sen koskoca Kkap Min'sin :)




.
.
.
Dakika geçmiyor ki biri şu kıza sataşmasın. Bu sefer de kafasından aşağıya 1 kova su döküldü. Ama sorun değil çünkü muhteşem 4'lü her zaman yardıma hazır ve nazır.

Sonuç.. Kızlardan dayak yediler asdfghjk


Kızların attığı dayaktan mı çocukların yediği sopadan mı emin değilim, bu sefer fena şaşırttınız Ajuşşimi :)



Ama yani çocuklar kabul edin siz kendiniz kaşındınız. Çakma dediniz,haydut dediniz,perde saç dediniz... JB'nin dediği gibi günümüz çocukları çok acayip artı bu kızlar fan girl yani söyledikleriniz yenilir yutulur cinsten değil.


Şimdi düşündüm de onlarda size sakız demişti. Bu Jimin de çok fena aslanım benim asdfgh


Yine de kesinlikle kıyaslanabilecek bir şey değil bu. Sihirli güçleriniz olmasaydı o kızların elinden hayatta kurtulamazdınız bunu da bilin yani.
Hadisenin Prensen şarkısı benden size gelsin. Kadının gücünü hafife alma.Erkeklik gururun vardır sanırım. Perişan olup zor durumda kalma :))



Ve karanlık çöker,kız evine gelir.Belki de dinlenme umuduyla kapısını açar. Ama olur mu öyle şey zaten dizi 10 dakikalık bir şey içine entrikaları sıra sıra dizmeleri gerek. Bu sefer eşyalar etrafa saçılmış her yer her yerde..


Tam bela çıkacak derken ortaya bizim çocuklar çıktı. Meğersem benim aslanım fangirl'üm Jimin'imi uslu kediye çevirmişler af diletiyorlar :))




Bu davranışlarıyla sonunda kızdan bekledikleri teşekkürü aldılar :)



Ve kapanış tartışması "bizim evimiz burası" "hayır bizim evimiz burası" 



Kızdaki lükse bak biz sonuna kadar kapılarımızı açmaya hazırken o yolu tıkıyor. cıkcıkcık. Bakalım diğer bölümde ne olacak merak ettim :)

Özge..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder