3 Eylül 2014 Çarşamba

Merakla Beklenen Dizi: 'My Lovely Girl'

My Lovely Girl 3rd Trailer Main Suexo

'Rain askerden döneli çok oldu keşke dizide oynasa da onu daha çok görebilsek' dedikten sonra nihayet onu bir dizide izleyebileceğim için çok heyecanlıyım ^^
Sadece Rain de değil dizide bir çok sevdiğim ünlü isim var. Infinite grubundan L ve Hoya, başrol bayan olarak f(x) grubundan Krystal..(Krystal'i çok severim ama Rain'in yanında sönük kalacağını düşünüyorum. Umarım beni yanıltır ve harika bir drama izleriz )


Biraz dizinin konusundan bahsedecek olursam
Bir kazada sevgilisini kaybeden adamın daha sonra kaybettiği sevgilisinin hayat dolu kız kardeşine aşık olmasını anlatıyor.
Bazılarınıza tanıdık gelmiş olabilir. Rain'in Shin Min Ah ile beraber rol aldığı 'A Love to Kill' dizisi benzer bir konuyu dram ağırlıklı olarak işlemişti.
Konusu biraz tartışma yaratacağa benziyor değil mi? En azından Türk izleyicileri rahatsız edebilir. Aslında gençlik dizilerimizden böyle durumlara alışmış olmanız lazım gençler çok takmayın kafanıza keyfini çıkartın :)

Fragmanına da göz atabilirsiniz










17 Eylülde yayınlanacak olan dizi artık başlasın diye gün saymaya da başladım ('sayılı gün çabuk geçer' diyenlere inat geçmeyen zamana saygılar..)
Sevgili Clouds biraz daha sabır fighting

Özge..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder