7 Ağustos 2014 Perşembe

Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer

Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer


Blogta ilk defa kitap tanıtımı yazıyorum. Spoiler vermemek için de elimden geleni yapıcam. Bu konuda kendime güveniyorum ağzım sıkıdır. Başladık bakalım sonu hayır olsun :)

Fantastik kitap hayranı biri olarak size 3 kitaplık muhteşem bir seriden bahsetmek istiyorum. Yakut Kırmızı, Safir Mavi, Zümrüt Yeşil. 
Genlerinde oluşan değişim nedeniyle 14. yüzyıldan itibaren Montrose ve Villiers ailelerinin 12 üyesinin zaman yolculuğu geni taşımasını ve geçmişe yaptıkları yolculukları konu alır. 
Bu gene sahip olanlar aktif zaman yolcuları olana kadar (Yaklaşık 18-19 yaşına kadar) bir çok alanda eğitilirler. Tarih,siyaset,moda ve daha bir sürü şey. 
Son dönem zaman yolcularımız Gwendolyn ve Gideon. Gwendolyn'in zaman yolculuğu hakkında en ufak bir fikri yoktu çünkü hep sinir bozucu derecede mükemmel kuzeni Charlotte'un zaman yolcusu olacağı düşünülmüştü. Haliyle zamanda sıçrama yaptığında ne kadar şaşırdığını ve korktuğunu tahmin edebilirsiniz değil mi? 
Gwendolyn için ne kadar şok edici olduysa diğerleri için de o kadar büyük bir sorun oldu. Charlotte hayallerini, Gideon yoldaşını kaybetti ve Kont Villiers'in gizemli amacına giden yolda önüne engel çıktı..
Bu değiştirilebilecek bir şey olmadığı için kabullenip yollarına devam etmeleri gerekiyor. Peki gösterişsiz Gwendolyn ve yakışıklı Gideon anlaşabilecekler mi? Zaman yolculuklarını tehlikesi bir şekilde geçirebilecekler mi? Kont Villiers'in asıl amacının ne olduğunu öğrenebilecekler mi?

Kitaptaki zaman kavramına alışmakta başta biraz güçlük çekseniz de elinizden bırakmak istemeyeceğiniz kadar sürükleyici ve bunun yanında havada aşk kokuları barındıran mükemmel bir seri. Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum.
Spoiler vermeden hatta belki de fazla korumacı davranarak bu yazımı da burada sonlandırıyorum iyi okumalar ^^

Özge..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder